Προφίλ

75 χρόνια τώρα, στο Ανθοπωλείο «Flower Design - Στέλιος» από γενιά σε γενιά στολίζουμε με λουλούδια, ανθοσυνθέσεις, ειδικές κατασκευές, επαγγελματικά δώρα και σπάνια άνθη, φυτά, τις ωραιότερες στιγμές αμέτρητων πελατών και φίλων, επώνυμων και ανώνυμων, καλύπτοντας τις ανάγκες τους και ικανοποιώντας τις απαιτήσεις σε προσωπική ή επαγγελματική τους δραστηριότητα, δημιουργώντας σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο.

Με πρώτη ύλη το λουλούδι, από τα πλέον σπάνια, έως τα πιο γνωστά, και «περιτύλιγμα» την πολύχρονή μας παράδοση, είμαστε κοντά σας, με μοναδικές προτάσεις ανθοστολισμών και διακόσμησης, για να μείνουν αξέχαστες οι σημαντικές στιγμές της ζωής σας, στο σπίτι, την επιχείρηση ή οπουδήποτε αλλού επιθυμείτε.

Το flower-design.gr είναι ένα ανθοπωλείο στην Αθήνα με παρουσία και στο internet on line, αγορές λουλουδιών.

Η εταιρεία μας με την επωνυμία flower-design .gr είναι ένα μοντέρνο και άρτια οργανωμένο ανθοπωλείο στην Αθήνα. Ασχολείται με την δημιουργία ποιοτικών και πρωτότυπων ανθοσυνθέσεων με ολόφρεσκα λουλούδια που παραλαμβάνουμε καθημερινά από την Ολλανδία και την δωρεάν διανομή , αποστολή τους στην Αθήνα.

Την εταιρεία μας χαρακτηρίζουν οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που διεκπεραιώνονται με ταχύτητα, αξιοπιστία, ασφάλεια και εχεμύθεια

Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση τόσο των πελατών μας όσο και των αποδεκτών των δώρων. Για το λόγο αυτό λειτουργούμε με επαγγελματισμό αλλά και μεράκι ώστε να είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Αν θελήσετε να λάβετε πληροφορίες για τα προϊόντα μας ή τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε τηλεφωνήστε μας στο 2107225900 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας στο Email:info@flowerdesign.gr

  

To ανθοπωλείο  flower design έχοντας εμπειρία 75 χρόνια στο χώρο των λουλουδιών και ως ένα από τα πιο παλαιά Ανθοπωλεία στην Αθηνά, εξειδικεύετε στις  αποστολές λουλουδιών στην Αττική. Άμεση εξυπηρέτηση με ποιότητα και φιλικές τιμές . Φρέσκα λουλούδια , εχέμυθη και άμεση  παράδοση.

Τα λουλούδια σας παραδίδονται στην ώρα τους και σε άριστη κατάσταση. Το ανθοπωλείο μας διακρίνεται για τη πλούσια ποικιλία ανθέων και φυτών που διαθέτει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους εγχωρίων και εισαγομένων.

Αποστολή λουλουδιών σε όλη την Αθήνα κάνουμε με δικά μας αυτοκίνητα και με μόνιμο χαμογελαστό προσωπικό! Αποστολή λουλουδιών, μπαλονιών, δώρων, κρασιών κάνουμε σε όλη την Αττική. Στείλε λουλούδια πάντα ολόφρεσκα και συνοδευτικά  σε όλη την Αθήνα εύκολα και υπεύθυνα!

Η αγάπη μου για τα λουλούδια, η εμπειρία, το μεράκι και η φαντασία χαρακτηρίζουν τη δουλειά μου.

Σε έναν χώρο μοναδικά προσεγμένο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, φρέσκα λουλούδια ελληνικά και εισαγωγής και ιδιαίτερες ανθοσυνθέσεις, που θα στολίσουν κάθε ξεχωριστή σας στιγμή. Αναλαμβάνουμε τα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες και τον ανθοστολισμό του γάμου και της βάπτισης δίνοντας στο σύνολο ένα ενιαίο αισθητικό αποτέλεσμα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας και στα όνειρα, που κάθε ζευγάρι έχει για αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές.