Για τα Νεογέννητα

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ

 

Η γέννηση ενός παιδιού αποτέλει ίσως την πιο χαρούμενη στιγμή για μια οικογένεια, καθώς ανοίγονται πόρτες για αμέτρητες καινούργιες εμπειρίες και συναισθήματα. Όμως το να έρθει μια καινούργια ζωή στον κόσμο δεν χαροποιεί μόνο την ίδια την μανούλα και μπαμπάκα του νεογέννητου βρέφους, αλλά και όλους τους κοντίνους ανθρώπους που έχουν αυτά τα δύο πρόσωπα.

Οι ζωές του από εδώ και στο εξής θα αλλάξουν δραματικά αφού εκτός από τα κλάματα και τις πάνες που θα βλέπουν μέχρι και στον ύπνο τους οι νέοι αυτοί γονείς, θα έρθουν και πολλά γέλια και χαρές.

Είστε ένας από αυτούς τους κοντινούς ανθρώπους που πέταξαν από τη χαρά τους όταν έμαθαν ότι η καλύτερή σας φίλη ή η αδελφή σας για παράδειγμα, γέννησε ένα πανέφορφο και υγειές μωράκι;

Ψάχνετε ένα δώρο για να τους δείξετε και την δική σας ευτυχία με αυτό το γεγονός;

Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για να γιορτάσετε αυτό το γεγονός παρά να στείλετε μια ολόφρεσκια ανθοδέσμη σε βάζο ή γυάλα ή ένα καλαθάκι γεμάτο ζωηρά λουλούδια.

Το flowerdesign.gr σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία λουλουδιών ανάλογα το γούστο σας και τη διάθεσή σας καθώς και πολλά συνοδευτικά προϊόντα κατάλληλα για αυτή την μοναδική περίσταση. Το online ανθοπωλείο μας, σας παροτρύνει να συνοδέψετε την ανθοδέσμη της επιλογής σας με ένα λούτρινο αρκουδάκι χρώματος μπλε ή ρόζ ανάλογα με το φύλο του βρέφους.

Από την άλλη πλευρά αν το δώρο σας θέλετε εκτός από όμορφο να προσφέρει και δύναμη στον ξενυχτισμένο νέο πατέρα, τότε το flowerdesign.gr σας συνιστά να συνοδέψετε το καλάθι με τα ουλούδια της επιλογής σας με θρεπτικά φρούτα.

Οτιδήποτε και αν επιλέξετε μην ξεχάσετε να γράψετε μια κάρτα όπου θα μεταφέτε τις θερμές ευχές σας στη νέα οικογένεια καθώς και υγεία και ευτυχία στο νεογέννητο μωράκι!

 

Οι χρήστες που διάβασαν αυτό το άρθρο έψαξαν επίσης για:
θελω να στειλω λουλουδια , valentines day , birthday bouquets , mothers day bouquets , wedding flowers arrangement , corporate flower arrangement , event flower arrangement ideas , florist athens , flowers athens , bouquets ,