Λουλούδια για το Γραφείο

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Tα λουλούδια και τα φυτά θεωρούνται ζωντανή τέχνη. Όπως το σπίτι σας έτσι και ο χώρος εργασίας σας χρειάζεται μια δόση διακόσμησης ώστε να δημιουργηθεί ένα κλίμα γαλήνης.  Εκτός από την τοποθέτηση φωτογραφιών με τα μέλη της οικογενείας σας, το flowerdesign.gr σας προτείνει και μια άλλη τακτική... την  προσθήκη φυτών όχι μόνο στο γραφείο σας αλλά και σε όλο τον χώρο εργασίας σας.

Τα φυτά δεν θα ομορφύνουν απλώς τον χώρο, αλλά σύμφωνα με έρευνες του Πανεπιστημίου A & M του Τέξας και του Πανεπιστημίου του Σάρρεϋ, θα σας κάνουν να αισθάνεστε καλύτερα και θα είστε πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί.

Μια ακόμα έρευνα του Πανεπιστημίου A & M του Τέξας, έδειξε ότι τα φυτά στον χώρο εργασίας μας, μας επηρεάσουν να νιώθουμε θετικά, μειώνοντας το άγχος, το στρες καθώς και την ένταση των μυών που σχετίζεται με αυτά.

Ένας ακόμα λόγος για να τοποθετήσετε φυτά εσωτερικού χώρο στον χώρο εργασίας σας είναι το γεγονός ότι μειώνουν το θόρυβο. Αυτό συμβαίνει διότι τα φύλλα, τα κλαδιά και ο κορμός απορροφούν τον ήχο. Αν λοιπόν η δουλειά σας βρίσκεται κοντά σε θορυβώδεις λεωφόρους το flowerdesign.gr σας παροτρύνει να τα εντάξετε στον χώρο εργασίας σας όποιος και αν έιναι αυτός.

  1. Φυτά σε κτήρια

Κάθε αίθουσα του κτηρίου που εργάζεστε είναι μια προέκταση του σπιτιού σας. Για αυτό το λόγο, το online ανθοπωλείο μας, σας προσφέρει φυτά και λουλούδια εξαιρετικής ποιότητας για να διακοσμήσετε τον χώρο εργασίας σας με σκοπό να μη νιώθετε ξένοι μέσα σάυτό το τεράστιο κτήριο.

  1. Φυτά σε ξενοδοχεία

Αν από την άλλη δουλέυτε ή κατέχετε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, τότε το flowerdesign.gr σας ενθαρρύνει να διακοσμήσετε το μοντέρνο χώρο της υποδοχής και της εισόδου με καταπράσινα φυτά  διαφόρων μεγέθων ώστε να πετύχετε ένα εξοτικό και ήρεμο κλίμα. Επιπλέον, σας δίνουμε τη δυνατότητα να στολίσετε τα δωμάτια των καλεσμένων σας με μοναδικιές και ολόφρεσκιες ανθοσυνθέσεις.

  1. Φυτά σε γραφεία

Δημιουργήστε μια επαγγελματική ατμόσφαιρα στο γραφείο σας με μια ανθοσύνθεση που θα ταιριάζει με το εμπορικό σήμα και τον προϋπολογισμό σας. Επιπλέον το flowerdesign.gr σας προσφέρει και συνοδευτικά προϊόντα όπως κρασιά, ποτά και φρούτα για τις συνεδριάσεις σας.

 

Οι χρήστες που διάβασαν αυτό το άρθρο έψαξαν επίσης για:
online flower shop , welcome bouquets businesss , deliver flowers , order flowers , florist best offers , best price , florist athens center , plants , flowers , roses , flowershop , flower shop , flowers delivery , flower delivery athens , send flowers athens , send bouquets athens ,