Λουλούδια για το Σπίτι

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Tα φυτά εσωτερικών χώρων δεν προσθέτουν μόνο ομορφιά στον χώρο σας, αλλά αλληλεπιδρούν με το σώμα, το μυαλό και το σπίτι σας με αποτέλεσμα να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής σας. Το flowerdesign.gr προσπαθόντας να σας δελεάσει να φέρετε σπίτι σας τα σαγηνευτικά λουλούδια και φυτά που διαθέτει, σας παραθέτει και όλους τους λόγους που είναι σημαντική η ύπαρξή τους μέσα στο σπίτι σας.

  1. Αύξηση οξυγόνου.

Όταν τα φυτά φωτοσυνθέτουν, απορροφούν διοξείδιο του άνθρακα και απελευθερώνουν οξυγόνο. Ως εκ τούτου, τα φυτά και οι άνθρωποι είναι οι καλύτεροι έταιροι, καθώς το διοξείδιο που απελευθερώνεται κατά την εκπνοή χρησιμοποιείται για την φωτοσύνθενση, με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα επίπεδα οξυγόνου στο σπίτι σας. Το online ανθοπωλείο μας σας προτείνει φυτά όπως ορχιδέες και κάκτους που απελευθερώνουν οξυγόνο ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

  1. Καθαρός αέρας.

Οι σύγχρονοι αεροστεγείς και κλιματικά ελεγχόμενοι χώροι παγιδεύουν πτητικές οργανικές ενώσεις που είναι επιβλαβείς για την υγεία. Η NASA λέει ότι τα φυτά εσωτερικών χώρων αφαιρούν περίπου το 87% των τοξινών από τον αέρα. Τέτοιες τοξίνες έιναι η μεθανάλη που εκπέμπεται από τον καπνό του τσιγάρου και το βινύλιο, το βενζόλιο και το τριχλωροαιθυλένιο που βρίσκονται σε τεχνητές ίνες, διαλύτες και βαφές. Τα φυτά απορροφούν αυτά τα αέρια και τραβάνε αυτούς τους ρύπους στο χώμα.

  1. Καλύτερη κατάσταση υγείας.

Σύμφωνα με μελέτες στο Γεωργικό Πανεπιστήμιο της Νορβηγίας, τα φυτά στο σπίτι μπορούν να μειώσουν τους πονοκεφάλους, την κούραση, τον πονόλαιμο, τα κρυολογήματα, τον βήχα και τα συμπτώματα της γρίπης. Επίσης ηρεμήσουν τον καρδιακό ρυθμό και μειώνουν την αρτηριακή πίεση.

  1. Μείωση θορύβου.

Ένα ακόμα όφελος των φυτών είναι ότι μειώνουν την ηχορύπανση. Αυτό συμβαίνει διότι τα φύλλα, τα κλαδιά και ο κορμός τους απορροφούν τον ήχο. Αν λοιπόν το σπίτι σας βρίσκεται κοντά σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο μια καλή λύση που σας προτείνει το online ανθοπωλείο μας είναι η τοποθέτηση των φυτών και τα λουλουδιών μας στον χώρο σας.

  1. Καλύτερη διάθεση.

Οι άνθρωποι που έχουν στο σπίτι τους λουλούδια και φυτά εσωτερικόυ χώρου τείνουν να είναι πιο χαρούμενοι. Επιπλέον, σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί παραπάνω έχουν χαμηλότερα επίπεδα στρες και άγχους.

  1. Καλύτερη αισθητική.

Από αισθητικής άποψης, η προσθήκη φυτών στο σπίτι σας θα δημιουργήσει αντίθεση με τις σκληρές επιφάνειες, όπως τοίχους και μεγάλες βιβλιοθήκες. Για αυτό τον λόγο πολύ αρχιτέκνονες, σχεδιαστές εσωτερικών χώρων καθώς και με την κινέζικη φιλοσσοφία του “φενγκ σούι”, προτείνουν την τοποθέτηση φυτών κοντά σε μονότονους τοίχους για ένα συναίσθημα ευεξίας.

Το flowerdesign.gr σας προσφέρει μια τεράστια γκάμα λουλουδιών και φυτών για την διακόσμηση του σπιτιού σας. Επιπλέον σας δίνει την δυνατότητα αποστολής τους στο σπίτι σας για την δική σας διευκόλυνση.