Αποστολή Λουλουδιών στο Αιγάλεω

Από το on line ανθοπωλείο μας FlowerDesign μπορείτε να παραγγείλετε μπουκέτα με άνθη, καλάθια με λουλούδια, αρωματικά τριαντάφυλλα, φυτά και να γίνει η αποστολή και η παράδοση στο Αιγάλεω.

 Η αποστολή της παραγγελίας σας για αποστολή λουλουδιών στην περιοχή του Αιγάλεω, έχει έξοδα χρέωσης όπως φαίνεται στον αναλυτικό πίνακα.

 Η παράδοση των λουλουδιών μέσα από το δίκτυό μας γίνεται χωρίς έξοδα μεταφοράς όταν η διεύθυνση παράδοσης είναι εντός του κέντρου της Αθήνας. 

Οι περιοχές με ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν το κέντρο της Αθήνας. 

Το ανθοπωλείο flowerdesign.gr είναι ένα από τα καλύτερα ανθοπωλεία με άνθη και φυτά στην περιοχή Αιγάλεω.

Αποστολή Λουλουδιών στο Αιγάλεω

Σε περιοχές εκτός κέντρου, το κόστος μεταφοράς σας επιβαρύνει αυτόματα το σύστημα, ενώ ενημερώνεστε σχετικά κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας. 

Αποστολή λουλουδιών σε όλη την Αθήνα γίνεται με δικά μας αυτοκίνητα και με μόνιμο χαμογελαστό προσωπικό!

Κάνουμε αποστολή λουλουδιών, μπαλονιών, δώρων, κρασιών σε όλη την Αττική. 

Αποστολή Λουλουδιών στο Αιγάλεω

Στέλνουμε τα λουλούδια με τα συνοδευτικά προϊόντα που έχετε επιλέξει, πάντα προσεγμένα.


Λίγα λόγια για το Αιγάλεω...

 

Το Αιγάλεω είναι αστική περιοχή και δήμος που βρίσκεται στο Δυτικό Τομέα του Αθηναϊκού Πεδίου της Περιφέρειας Αττικής με πληθυσμό 69.946 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2011

Ο ομώνυμος δήμος συνορεύει προς τα ανατολικά με το Δήμο Αθηναίων, βόρεια με τους δήμους Περιστερίου και Χαϊδαρίου, δυτικά με τους δήμους Νίκαιας - Αγίου Ιωάννου Ρέντη και Αγ. Βαρβάρας και νότια με το δήμο Μοσχάτου - Ταύρου. Το ένα τέταρτο του δήμου είναι βιομηχανική περιοχή, ενώ το έδαφος του διασχίζουν πέντε μεγάλες οδικές αρτηρίες και συγκεκριμένα οι Λεωφόροι ΚηφισσούΑθηνώνΘηβώνΠέτρου Ράλλη και η Ιερά Οδός. Τα τελικά όρια του δήμου Αιγάλεω διαμορφώθηκαν με αλλεπάλληλες προσθήκες και εντάξεις νέων συνοικιών στην αρχική οικιστική μονάδα η οποία περιοριζόταν στο στενό όριο της κοινότητας που είχε δημιουργηθεί με Προεδρικό διάταγμα της 18 Ιανουαρίου του 1934.Το 1937 έγινε η πρώτη τροποποίηση των ορίων της κοινότητας που το 1943 αναβαπτίσθηκε σε Δήμο. Στα 1952προστέθηκε η Ανατολική πλευρά του "Μπαρουτάδικου"[2]. Ακολούθησαν οι περιοχές της Οδού Κύπρου και του Ι.Ν. του Αγίου Κωνσταντίνου (1954), το λεγόμενο "Κάτω Κτήμα Λιούμη" (1955) και το "Άνω Κτήμα Λιούμη" μαζί με τα "Νταμαράκια", στα 1967

Η περιοχή του Αιγάλεω ονομάστηκε έτσι από το βουνό Αιγάλεω, που το αρχαιοελληνικό του όνομα σημαίνει "λαός κατσικιών" (Αιγάλεως < {αίγα + λεώς}, λεώς είναι αντέκταση του λαός). Κατά μια άλλη ερμηνεία η λέξη Αιγάλεω προέρχεται από τις λέξεις "αίγες" (= κύματα) και "λάας" (= λίθος, βράχος), οπότε ο όρος Αιγάλεω αποδίδεται ως «ο βράχος στον οποίο σπάζουν τα κύματα». Σύμφωνα με μια εκτίμηση η ονομασία του Αιγάλεω κατά τα τέλη του 19ου αιώνα ήταν Μπαστάρδι που μάλλον παραπέμπει στην ιταλική γλώσσα. Στο όρος Αιγάλεω είχε εγκατασταθεί ο βασιλέας των Περσών Ξέρξης για να παρακολουθήσει την εξέλιξη της ναυμαχίας στον κόλπο της Σαλαμίνας, το 480 π.Χ. Το βουνό δεν ανήκει στον δήμο Αιγάλεω, καθώς τα όριά του δήμου εκτείνονται σε μικρή απόσταση απ' αυτό, προς την πλευρά τής Αθήνας. 

 Το κέντρο του Αιγάλεω διασχίζεται από την αρχαία Ιερά Οδό που βρίσκεται στην ίδια θέση από την εποχή του Θησέως (και της οποίας αχνάρι έχει αποκαλυφθεί πρόσφατα, πάνω από τον σταθμό του Μετρό και εκτίθεται σε δημόσια θέα), επί της οποίας λάμβανε χώρα η λατρευτική πομπή των Ελευσινείων Μυστηρίων, που ξεκινούσε από τον Κεραμεικό και κατέληγε στον σημερινό αρχαιολογικό χώρο[8] της Ελευσίνας. Μέχρι το τέλος του 19ου αιώνα στην περιοχή του σημερινού Δήμου Αιγάλεω δεν υπήρχε καν οικισμός. Η γη είχε κατά το παρελθόν καλλιεργηθεί από Έλληνες κατοίκους των Αθηνών και εν συνεχεία από ΦράγκουςΚαταλανούςΦλωρεντίνους και φυσικά Τούρκους. Ο ποταμός Κηφισσός λατρευόταν στην αρχαιότητα ως θεός.

 Με βάση την Ακρόπολη χαράχθηκαν και οι βασικοί οδικοί (ιππήλατοι) άξονες της περιοχής, βάσει της εδαφικής διαμόρφωσης. Στον Ελαιώνα υπήρχαν εκτεταμένα δάση από πεύκα και ευκαλύπτους, καθώς και οπωρώνες, αμπέλια, αγροί και περιβόλιαημόσιες υπηρεσίες (ΠολεοδομίαΔασαρχείο κ.α.)