Λιόσια | Αποστολή Λουλουδιών σε Αθήνα, Αττική
Λιόσια | Αποστολή Λουλουδιών σε Αθήνα, Αττική
Από το on line ανθοπωλείο μας FlowerDesign μπορείτε να παραγγείλετε μπουκέτα με άνθη, καλάθια με λουλούδια, αρωματικά τριαντάφυλλα, φυτά και να γίνει η αποστολή και η παράδοση στα Λιόσια.
Η αποστολή της παραγγελίας σας για αποστολή λουλουδιών στην περιοχή Λιοσίων, έχει έξοδα χρέωσης όπως φαίνονται αυτά στον αναλυτικό πίνακα.
Η παράδοση των λουλουδιών μέσα από το δίκτυό μας γίνεται χωρίς έξοδα μεταφοράς όταν η διεύθυνση παράδοσης είναι εντός του κέντρου της Αθήνας.
Το ανθοπωλείο flowerdesign.gr είναι ένα από τα καλύτερα ανθοπωλεία με άνθη και φυτά στην περιοχή Λιόσια.
Οι περιοχές με ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν το κέντρο της Αθήνας.
Σε περιοχές εκτός κέντρου, το κόστος μεταφοράς σας επιβαρύνει αυτόματα το σύστημα, ενώ ενημερώνεστε σχετικά κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας.
Αποστολή λουλουδιών σε όλη την Αθήνα γίνεται με δικά μας αυτοκίνητα και με μόνιμο χαμογελαστό προσωπικό!
Κάνουμε αποστολή λουλουδιών, μπαλονιών, δώρων, κρασιών σε όλη την Αττική.
Στέλνουμε τα λουλούδια με τα συνοδευτικά προϊόντα που έχετε επιλέξει, πάντα προσεγμένα.
Λίγα λόγια για την περιοχή Λιοσίων...
Το Ίλιον - Λιόσια είναι αστική περιοχή και δήμος του Δυτικού Τομέως Αθηνών στην Περιφέρεια Αττικής. Με πληθυσμό 84.793 κατοίκων το 2011, έκταση 9,453 τ.χμ. και πυκνότητα της τάξεως των 8.970 ατόμων ανά τ.χμ., το Ίλιον αναπτύσσεται γύρω από το νεώτερο οικισμό των Νέων Λιοσίων, γειτνιάζοντας στα νότια με το Δήμο Περιστερίου, ανατολικά με το Δήμο Αγ.Αναργύρων- Καματερού και δυτικά με την Πετρούπολη.
Δήμαρχος του Ιλίου είναι από το 2007 ο Νίκος Ζενέτος.
Ιστορία της πόλης
Η σύγχρονη ιστορία της πόλης του Ιλίου ξεκινά με την ίδρυση του οικισμού Ίλιον Τρωάς, το Μάρτιο του 1858, όπου αρχικά κατοικούσαν οι οικογένειες των εργατών του κτήματος Επταλόφου (γνωστότερο και ως Πύργος Βασιλίσσης), Βαυαροί αξιωματικοί, αυλικοί και εύποροι Αθηναίοι ευνοούμενοι της Βασιλικής Αυλής. Ο πληθυσμός του μικρού οικισμού ήταν μόλις 227 κάτοικοι, σύμφωνα με την απογραφή που πραγματοποιήθηκε το 1861.
Στα επόμενα χρόνια, μετά την έξωση του Όθωνα από την Ελλάδα, το ενδιαφέρον για την περιοχή των χωρικών των Λιοσίων (Άνω Λιοσίων), της Φυλής και των Αχαρνών, καθώς και πλούσιων αθηναϊκών οικογενειών έκανε πολλούς από αυτούς να εγκατασταθούν στον οικισμό και άλλους να αγοράσουν κτήματα. Έτσι, ο οικισμός μετονομάστηκε αρχικά Κάτω Λιόσια -για να ξεχωρίζει από τα Λιόσια (Παλαιά)- και αργότερα, κατά το τέλος του αιώνα, πήρε το όνομα Νέα Λιόσια, το οποίο έφερε μέχρι και το 1994