75 χρόνια Ανθοπωλείο Flower Design - Αυθημερόν Παράδοση

Διόνυσος | Αποστολή Λουλουδιών σε Αθήνα, Αττική

Κάντε την παραγγελία σας από το on line ανθοπωλείο μας FlowerDesign για μπουκέτα με άνθη, καλάθια με λουλούδια, αρωματικά τριαντάφυλλα, φυτά και παραλάβετε στην περιοχή του Διονύσου.

 Η αποστολή της παραγγελίας σας για αποστολή λουλουδιών στον Διόνυσο, έχει έξοδα χρέωσης όπως φαίνονται αυτά στον αναλυτικό πίνακα.

Η παράδοση των λουλουδιών μέσα από το δίκτυό μας γίνεται χωρίς έξοδα μεταφοράς όταν η διεύθυνση παράδοσης είναι εντός του κέντρου της Αθήνας. 

Το ανθοπωλείο flowerdesign.gr είναι ένα από τα καλύτερα ανθοπωλεία με άνθη και φυτά στην περιοχή Διόνυσος.

Οι περιοχές με ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν το κέντρο της Αθήνας. 

Σε περιοχές εκτός κέντρου, το κόστος μεταφοράς σας επιβαρύνει αυτόματα το σύστημα, ενώ ενημερώνεστε σχετικά κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας. 

Αποστολή λουλουδιών σε όλη την Αθήνα γίνεται με δικά μας αυτοκίνητα και με μόνιμο χαμογελαστό προσωπικό!

Κάνουμε αποστολή λουλουδιών, μπαλονιών, δώρων, κρασιών σε όλη την Αττική. 

Στέλνουμε τα λουλούδια με τα συνοδευτικά προϊόντα που έχετε επιλέξει, πάντα προσεγμένα.


Λίγα λόγια για την περιοχή Διονύσου...

Ο Διόνυσος είναι κωμόπολη της Αττικής και βασικός οικισμός της Δημοτική Ενότητας Διονύσου στον ομώνυμο δήμο, τον οποίον απαρτίζουν οι πρώην δήμοι ΆνοιξηςΔροσιάςΚρυονερίουΡοδόποληςΣταμάτας και Αγίου Στεφάνου. Ο οικισμός έχει πληθυσμό 5.651 κατοίκους,σύμφωνα με την Απογραφή του 2011[1], καταλαμβάνει έκταση 21,41 τ.χμ. και αναπτύσσεται σε υψόμετρο 480 μ.

Η Δημοτική Ενότητα Διονύσου συναποτελείται από τους οικισμούς Ραπεντώσα, με πληθυσμό 106 κατοίκους, και Εφέδρων-Αναγέννησης, πληθυσμού 701 κατοίκων, ο οποίος συνορεύει με την Εκάλη. Ο συνολικός πληθυσμός της δημοτικής ενότητας ανέρχεται σε 6.458 μόνιμους κατοίκους.

Η ιστορία του Διόνυσου ανάγεται σε πολλά χρόνια πριν, λόγω του γειτονικού ομώνυμου λατομείου στη σημερινή συνοικία της Ραπεντώσας. Είναι γνωστό πως το Πεντελικό όρος ήταν πλούσιο σε λευκό μάρμαρο. Εκεί έφτανε και ο πρώτος αστικός σιδηρόδρομος ("Θηρίο") με τα βαγόνια του από την Κηφισιά, μέχρι πριν από 50 χρόνια που καταργήθηκε η διαδρομή αυτή. Σήμερα, η περιοχή υπάγεται διοικητικά στην Ανατολική Αττική, ενώ στα όρια της κοινότητας εντάσσεται και η γειτονική συνοικία στα ανατολικά της Εκάλης, Αναγέννηση. Μέσω δε της Λεωφόρου Διονύσου επικοινωνεί, γύρω από το Πεντελικό όρος, με τον ανατολικό και παραθαλάσσιο Δήμο Μαραθώνος.

Ο Διόνυσος αποτελούσε οικισμό της Κοινότητας Σταμάτας ως το 1975, οπότε αποσπάστηκε και έγινε οικισμός της κοινότητας Μπάλας - νυν Ροδόπολης -. Το 1979 αναγνωρίστηκε ως αυτοτελής κοινότητα.