75 χρόνια Ανθοπωλείο Flower Design - Αυθημερόν Παράδοση

Πλατεία Αττικής | Αποστολή Λουλουδιών σε Αθήνα, Αττική

Από το on line ανθοπωλείο μας FlowerDesign μπορείτε να παραγγείλετε μπουκέτα με άνθη, καλάθια με λουλούδια, αρωματικά τριαντάφυλλα, φυτά και να γίνει η αποστολή και η παράδοση στην Πλατεία Αττικής.

 Η αποστολή της παραγγελίας σας για αποστολή λουλουδιών στην Πλατεία Αττικής, έχει έξοδα χρέωσης όπως φαίνονται αυτά στον αναλυτικό πίνακα.

Η παράδοση των λουλουδιών μέσα από το δίκτυό μας γίνεται χωρίς έξοδα μεταφοράς όταν η διεύθυνση παράδοσης είναι εντός του κέντρου της Αθήνας. 

Το ανθοπωλείο flowerdesign.gr είναι ένα από τα καλύτερα ανθοπωλεία με άνθη και φυτά στην περιοχή Πλατεία Αττικής.

Οι περιοχές με ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν το κέντρο της Αθήνας. 

Σε περιοχές εκτός κέντρου, το κόστος μεταφοράς σας επιβαρύνει αυτόματα το σύστημα, ενώ ενημερώνεστε σχετικά κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας. 

Αποστολή λουλουδιών σε όλη την Αθήνα γίνεται με δικά μας αυτοκίνητα και με μόνιμο χαμογελαστό προσωπικό!

Κάνουμε αποστολή λουλουδιών, μπαλονιών, δώρων, κρασιών σε όλη την Αττική. 

Στέλνουμε τα λουλούδια με τα συνοδευτικά προϊόντα που έχετε επιλέξει, πάντα προσεγμένα.


Λίγα λόγια για την πλατεία Αττικής...

 Η Αττική ή Πλατεία Αττικής είναι μια από τις συνοικίες του Δήμου Αθηναίων, του μεγαλύτερου δήμου και πρωτεύουσα της Ελλάδας. Η Αττική είναι η ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αττικής και κυρίως δεξιά και αριστερά επί της οδού Λιοσίων και γειτονεύει με τις συνοικίες Σταθμός ΛαρίσηςΚολωνόςΣεπόλιαΆγιος ΝικόλαοςΑγίου ΜελετίουΆγιος ΠαντελεήμοναςΠλατεία ΒικτωρίαςΛόφος ΣκουζέΘυμαράκια.

Η Αττική είναι πυκνοκατοικημένη περιοχή με ελάχιστους ακάλυπτους χώρους, πλην της πλατείας. Οικοδομήθηκε έντονα κυρίως τις δεκαετίες του 1960 και 1970. Η συνοικία πήρε το όνομα της από τη γνωστή πλατεία Αττικής που υπήρχε αρκετά χρόνια στην περιοχή. Η πλατεία Αττικής με τη σειρά της οφείλει την ονομασία της σε παλαιότερο σιδηροδρομικό σταθμό των Σιδηροδρόμων Αττικής που βρισκόταν στη θέση του σημερινού σταθμού του μετρό.

Τα αρχαία χρόνια η Αττική αποτελούσε μέρος του Κολωνού. Στην αρχαιότητα ο Κολωνός θεωρούνταν ο πιο αριστοκρατικός δήμος της αρχαίας Αθήνας. Ήταν παραποτάμιος δήμος και τον διέσχιζε ο ποταμός Κηφισός, ο οποίος σήμερα έχει υπογειοποιηθεί κάτω από τη λεωφόρο Κηφισού. Τον 19ο αιώνα η Αττική ήταν μικρό αραιοκατοικημένο προάστιο στα σύνορα της Αθήνας.

Η Πλατεία Αττικής βρίσκεται επί των οδών Λιοσίων, Αγορακρίτου, Αδμήτου και Παρασίου.