Χαλάνδρι | Αποστολή λουλουδιών από το FlowerDesign

Από το on line ανθοπωλείο μας FlowerDesign μπορείτε να παραγγείλετε μπουκέτα με άνθη, καλάθια με λουλούδια, αρωματικά τριαντάφυλλα, φυτά και να γίνει η αποστολή και η παράδοση στο Χαλάνδρι.

 Η αποστολή της παραγγελίας σας για αποστολή λουλουδιών στην περιοχή Χαλανδρίου, έχει έξοδα χρέωσης όπως φαίνονται αυτά στον αναλυτικό πίνακα.

Η παράδοση των λουλουδιών μέσα από το δίκτυό μας γίνεται χωρίς έξοδα μεταφοράς όταν η διεύθυνση παράδοσης είναι εντός του κέντρου της Αθήνας.

Το ανθοπωλείο flowerdesign.gr είναι ένα από τα καλύτερα ανθοπωλεία με άνθη και φυτά στην περιοχή Χαλάνδρι. 

Οι περιοχές με ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν το κέντρο της Αθήνας. 

Σε περιοχές εκτός κέντρου, το κόστος μεταφοράς σας επιβαρύνει αυτόματα το σύστημα, ενώ ενημερώνεστε σχετικά κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας. 

Αποστολή λουλουδιών σε όλη την Αθήνα γίνεται με δικά μας αυτοκίνητα και με μόνιμο χαμογελαστό προσωπικό!

Κάνουμε αποστολή λουλουδιών, μπαλονιών, δώρων, κρασιών σε όλη την Αττική. 

Στέλνουμε τα λουλούδια με τα συνοδευτικά προϊόντα που έχετε επιλέξει, πάντα προσεγμένα.


Λίγα λόγια για την περιοχή Χαλανδρίου...

Το Χαλάνδρι είναι αστική περιοχή και δήμος του Βορείου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, με 74.192 κατοίκους το 2011 και έκταση 10,805 τετρ.km. Αποτελεί σημαντικό οικιστικό κέντρο του συγκροτήματος των Αθηνών και διακρίνεται για το άρτιο ρυμοτομικό του σχέδιο, το εκτενές δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων και για τη μακρά παράδοση των κατοίκων του στο εμπόριο. Με ιστορική έδρα την αρχαία Φλύα, τόπο καταγωγής του Ευριπίδη και υψόμετρο που κυμαίνεται μεταξύ 185-230, το Χαλάνδρι είναι προσβάσιμο από σημαντικούς αυτοκινητοδρόμους όπως η Αττική Οδός, η Κηφισίας και η Μεσογείων και εξυπηρετείται μεταξύ άλλων από τους σταθμούς του Μετρό και Προαστιακού ΧαλάνδριΠλακεντίας και Νομισματοκοπείο. Ο δήμος αποτελεί μέλος στο Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), στο Σύνδεσμο του Βορείου Τομέως για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΣΒΑΠ) και στα όριά του εδρεύουν σημαντικές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις και πρεσβείες. Γειτνιάζει με το Μαρούσι, τα Βριλήσσια, το Ψυχικό, την Αγία Παρασκευή, και το Δήμο Παπάγου-Χολαργού

H ετυμολογία του ονόματος Χαλάνδρι δεν έχει διευκρινισθεί με σαφήνεια. Διάφορες θεωρίες υφίστανται για την ετυμολογία του ονόματος:

  • Η πρώτη θεωρία είναι ότι είχε κάποτε πληθυσμό 1.000 άνδρες, οπότε "Χιλιάνδριον", "Χαλάνδριον", Χαλάνδρι.
  • Μια δεύτερη εκδοχή είναι ότι επειδή αποτελούσε εξοχικό μέρος ψυχαγωγίας, και διακοπών, "χαλούσε" (διέφθειρε) τους άνδρες, αλλά η εκδοχή αυτή κινείται στα όρια της φαιδρότητας.[1]
  • Μια τρίτη εκδοχή είναι να προέρχεται από Τούρκο ή Αρβανίτη μεγαλογαιοκτήμονα στον οποίο ανήκαν μεγάλες εκτάσεις γης κοντά στη ρεματιά του Χαλανδρίου κατά την τουρκοκρατία.

Ενώ οι παραπάνω εκδοχές δεν είναι επιστημονικά έγκυρες, η ονοματολογική έρευνα στον χώρο τής γλωσσολογίας έχει οδηγήσει στην αναγωγή τού τοπωνυμίου σε τύπο *χαλάδρι < χαράδρι, που είναι υποκοριστικό τής λέξης χαράδρα και οφείλεται στην αρχική μορφή τού εδάφους στην περιοχή